top of page

Lashlift vs Fransförlängning: Vilken behandling passar dig bäst?

Skillnaden mellan Lashlift och Fransförlängning – Vilken är rätt för dig?


Om du funderar på att framhäva dina fransar finns det två populära alternativ: Lashlift och fransförlängning. Båda metoderna ger vackra resultat, men de skiljer sig åt i teknik och underhåll. Här förklarar vi skillnaderna så att du kan välja det som passar dig bäst.


Vad är Lashlift?


Lashlift är en behandling där dina naturliga fransar permanentas och formas uppåt för att ge en lyftande och böjd effekt. Det ger ett naturligt resultat som framhäver dina fransar utan att addera extra längd eller volym. Fördelen med Lashlift är att du behåller dina egna fransar och undviker tunga eller konstgjorda tillägg.


En Lashlift-behandling kan hålla i sig mellan 6 och 8 veckor, och kräver minimalt med underhåll. Perfekt för dig som vill ha en enkel och naturlig look!


Vad är Fransförlängning?


Fransförlängning innebär att individuella syntetiska fransar limmas på dina naturliga fransar för att skapa längd och volym. Detta ger ett mer dramatiskt och fylligt resultat, vilket är perfekt för dig som vill ha fransar som verkligen sticker ut. Fransförlängningar kan anpassas efter den look du önskar, från naturlig volym till extra fyllig glamour.


För att hålla dina fransar snygga och fylliga krävs regelbundna påfyllningar var 2–4 vecka, eftersom de syntetiska fransarna faller av i takt med dina naturliga fransars livscykel.


Vilken behandling är rätt för dig?


Valet mellan Lashlift och fransförlängning beror på vilken typ av resultat du vill uppnå och hur mycket underhåll du är villig att göra.


- Lashlift är idealiskt om du föredrar en naturlig look och inte vill ha regelbundna påfyllningar. Det ger dina fransar ett lyft som gör att de ser längre och fylligare ut utan att behöva några tillägg.

- Fransförlängning är perfekt för dig som vill ha en mer dramatisk effekt med längre och tjockare fransar. Även om det kräver mer underhåll, ger fransförlängning en wow-faktor som Lashlift inte kan matcha.




Både Lashlift och fransförlängning har sina fördelar, och vilken du väljer beror på din personliga stil och hur mycket tid du vill lägga på underhåll. Vill du ha en naturlig look med minimalt underhåll? Då är Lashlift rätt för dig. Vill du ha en mer iögonfallande look? Då är fransförlängning ett bättre alternativ.


Oavsett vilken metod du väljer kommer du att kunna framhäva dina ögon på ett vackert och effektfullt sätt!



0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page